Reiki Cursus online

wat is reiki

De letterlijke vertaling van het Japanse woord reiki is “universele levensenergie”. In Japan noemen ze het ook wel “de kracht van de zon”. Deze energie zorgt voor al het leven. Iedereen heeft deze energie van nature en kan deze ook gewoon zonder enige limiet opnemen en ontvangen.

Reiki energie is helende energie!

reiki is universele levensenergie

Universeel

Deze universele levensenergie werkt op zowel het fysieke, emotionele, mentale als het spirituele lichaam in, zodat blokkades op velerlei vlakken verminderd kunnen worden. Het lichaam en de geest worden sterker en krijgen meer kracht om zichzelf te genezen. Dat is wat je bereikt met het geven van reiki.

Reiki is gewoon het werken aan jezelf en werken met anderen. Hulp bieden aan diegenen die dat willen.

Liefdevol

Reiki werkt altijd door in een lichaam, het is universele energie. Zolang een lichaam het nodig heeft, blijft het stromen. Zodra dat niet meer nodig is, stopt de stroom vanzelf. Er kan dus ook nooit teveel van deze “universele levensenergie”  gegeven worden. Mr Mikao Usui heeft de reiki behandelmethode uitgebreid.

Ook al voelt de ontvanger er niets van, toch werkt reiki altijd. Door de ontspanning leer je ook luisteren naar je intuïtie.

Zelfgenezend

Blokkades kunnen op meerdere levels ontstaan. Op het gebied van emoties, trauma’s, fysieke klachten, etc. Reiki ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en geeft je ontspanning en kracht.

Door je handen op het lichaam te plaatsen, kun je de energie doorgeven. Het lichaam kan ontspannen terwijl tegelijk de oorzaak van de eventuele blokkade wordt aangepakt.

REIKI | UNIVERSELE LEVENSENERGIE VOOR IEDEREEN
loslaten van overtuigingen