Veelgestelde vragen

Hier vind je diverse antwoorden op je vragen over de Reiki cursussen of de Reiki behandeling. Staat je vraag er niet tussen dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Creeër rust en ontspanning met Reiki, voor jezelf en voor anderen!

FAQ over de Online Reiki Cursus

Reiki is universele energie en is dus overal, altijd en voor iedereen bereikbaar. Je kunt dus ook prima thuis of op je vakantie adres de Reiki cursus volgen. Je volgt de Reiki cursus in je eigen tempo. Via internet is de online cursus altijd, onbeperkt, voor je toegankelijk. Mocht je vragen hebben, dan zijn er diverse mogelijkheden voor contact via chat, video, etc. Je ontvangt uitgebreid lesmateriaal om te oefenen en de Reiki kennis eigen te maken.

Wanneer je in je eigen tempo en in je eigen omgeving de cursus volgt, kan je dat veel meer rust geven. Zeker als je hooggevoelig bent of een burnout hebt, dan is een rustige omgeving zonder veel prikkels wel zo prettig.

Als jouw Reiki Master begeleid ik je door het hele proces. Mocht je naast de Reiki lesstof nog vragen over Reiki hebben, dan kun je die altijd stellen. Via chat, email of een video verbinding. Wat voor jou het prettigste is. Begeleiding blijft altijd tot je beschikking als je bij reiki-cursus-123.nl je reiki cursus hebt gevolgd.

De online Reiki cursussen bestaan uit webinars die je kunt volgen, podcasts met extra (achtergrond)informatie en mp’s met meditaties. Daarnaast kun je een e-book downloaden waarin de hele lesstof nog eens beschreven is.

Reiki heeft niet voor niets universele Reiki energie en is dus ook overal beschikbaar en bereikbaar. Daarom ontvang je de Reiki inwijding bij de online Reiki cursus op afstand. Deze inwijding werkt net zo goed als de inwijding bij een Reiki cursus op locatie.

Zodra je de inwijding hebt ontvangen van de eerste, tweede of derde graad Reiki ontvang je een certificaat. Dit certificaat geeft aan dat je de reiki cursus, in een bepaalde graad, volgens de Usui Reiki methode gevolgd hebt en de inwijding hebt ontvangen.

FAQ algemeen over de Reiki cursussen

Nee hoor, iedereen kan Reiki leren. Ook jij kan Reiki leren geven. Je leert tijdens de cursus werken met de Reiki energie.  Zodat je kunt genieten van de universele Reiki energie. Reiki is een heel down to earth methode om te helen, ontspanning en rust te vinden.

Als jouw Reiki Master begeleid ik je door het hele proces. Mocht je naast de Reiki dag nog vragen over Reiki hebben, dan kun je die altijd stellen via de email. Begeleiding blijft altijd tot je beschikking als je bij reiki-cursus-123.nl je reiki cursus hebt gevolgd.

Zodra je de inwijding hebt ontvangen van de eerste, tweede of derde graad Reiki ontvang je een certificaat. Dit certificaat geeft aan dat je de reiki cursus, in een bepaalde graad, volgens de Usui Reiki methode gevolgd hebt en de inwijding hebt ontvangen.

De volgende Reiki Cursussen geven wij:

Reiki Cursus 1 – Online – online
Reiki Cursus 2 – Online – online
Reiki Cursus 3 – Online
Reiki Cursus 1 – op locatie
Reiki Cursus 2 – op locatie
Reiki Cursus 3 – op locatie
Reiki Cursus 1 – Individueel
Reiki Cursus 2 – Individueel

FAQ over de Reiki Behandeling

Reiki is geen reguliere geneeswijze of vervanging daarvan. Reiki geneest niet direct, maar kan ondersteuning en verlichting geven bij klachten. De klachten kunnen zowel fysiek als lichamelijk zijn. Reiki kan je rust en ontspanning geven en helpt je in je persoonlijke ontwikkeling.

Raadpleeg bij fysieke en emotionele klachten altijd een huisarts of specialist.

Reiki ontspant en geeft rust

Met een Reiki cursus begin je aan een proces van persoonlijke ontwikkeling waarbij je zelf spiritueel kunt groeien.

Reiki blijft je verbazen op diverse gebieden. Blijf Reiki beoefenen, niet altijd aan anderen een behandeling geven, maar zeker ook aan jezelf!

Reiki kan onder andere goed helpen bij:

Stress gerelateerde klachten
Chronische klachten en spanningen
Onrust
Nervositeit
Hoofdpijn
Burnout
Spirituele zoektocht, ondersteuning