Reiki Cursus online

reiki master

3e graad Reiki

De derde graad in reiki is de master graad. Het pad van het reiki masterschap is een actief pad naar spirituele groei. Door actief aan jezelf te werken, leer je van jezelf te houden en de wereld om je heen.

Je geeft vorm aan je persoonlijke missie en levenspad met reiki en haar spiritualiteit. Reiki master zijn is een groot goed, een mooi geschenk aan jezelf.

Wees krachtig in je zijn en straal dat ook uit met hulp van de universele Reiki energie!

afstandsbehandeling reiki

Persoonlijke ontwikkeling

Als master in de reiki kun je anderen leren om zelf hun eigen spirituele weg te gaan. Je geeft je eigen draai aan jouw mastership. Je geeft de originele Reiki inwijding volgens de Usui methode aan reiki 1, reiki 2 en master cursisten.

Als Master breng je telkens weer nieuwe mensen in contact met de Usui Reiki Ryoho, de originele oertraditie van reiki. Voordat je dit Reiki pad, tot Master, op gaat, is het heel belangrijk dat je de Reiki zelfbehandelingen en de Reiki symbolen goed onder de knie hebt en begrijpt. Natuurlijk leer je in het proces naar reiki master nog veel meer en krijg je de handvatten om jezelf nog meer in evenwicht te krijgen en te houden.

Reiki 3 inhoud

Je leert tijdens de reiki master opleiding hoe je je reiki cursisten kunt begeleiden, hoe je je lessen geeft en deze goed voorbereid. Hoe ga je om met groepsdynamiek, verwachtingen, etc.

Je bent natuurlijk niet verplicht om lessen te gaan geven als je master bent. Je kunt er ook voor kiezen voor je eigen ontwikkeling en jezelf verder te ontwikkelen.

Met het reiki master symbool kun je je eigen energie en persoonlijke kracht laten groeien, waardoor je (nog) krachtiger in je eigen wezen kunt staan en meer uitstraling krijgt.

De weg naar Reiki master is langer dan 1 of 2 dagen, eerder een levenlang leren. Effectief reken op een half jaar. Je krijgt zinvolle opdrachten mee om uit te voeren. Een master in Reiki heeft een goed zelfbeeld en kan ook (goed) relativeren. En is zich bewust van het effect dat de Reiki inwijdingen op iemand kunnen hebben. En biedt dan ook de begeleiding daarin.

REIKI | UNIVERSELE LEVENSENERGIE VOOR IEDEREEN
LOSLATEN VAN OVERTUIGINGEN