reiki in je dagelijkse leven

reiki in je leven


Reiki in je leven

Hoe pas je Reiki toe in je dagelijkse leven? Eigenlijk gaat dat helemaal vanzelf. Tijdens de Reiki 1 Cursus leer je al een aantal stappen die je meteen na de cursus kunt ondernemen. Stappen die je helpen om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling.

Reiki zelfbehandeling

In de Reiki 1 cursus leer je de Reiki zelfbehandeling. Deze zelfbehandeling kun je jezelf elke dag geven. Dat is de basis van Reiki. Deze behandeling zorgt ervoor dat je vertrouwd raakt met de handposities die bij een behandeling horen. En daarnaast geeft het je de tijd om vertrouwd te raken met de Reiki energie en de rust die het je kan geven.

Door jezelf te behandelen geef je je over aan een moment van rust voor jezelf. Heel belangrijk. Als jij goed in je vel zit, kun je een ander ook beter helpen.

Rust en ontspanning

Zowel het geven van Reiki aan anderen als het geven van Reiki aan jezelf geeft rust en ontspanning. Een Reiki behandeling geven aan een ander is zeer rustgevend. Je zorgt voor een omgeving die relaxed is voor jezelf en voor de ontvangen. Zodat degene die behandeld wordt zich ook op zijn gemak voelt. Een opgeruimde en nette omgeving helpen daar zeker bij.

Voel je je in een bepaalde situatie niet helemaal prettig, dan kun je jezelf ervoor of erna een Reiki behandeling geven. Om weer terug te komen bij jezelf in een rustig moment. In de Reiki 2 Cursus leer je ook situaties in de toekomst of het verleden Reiki te geven. Dit kan met behulp van de Reiki symbolen. Altijd handig als je net voor een examen zit of je hebt een sollicitatie gesprek.

Je leven verandert op een positieve manier met Reiki