Reiki Behandeling

Een reiki behandeling geeft je wat je op dat moment nodig hebt om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te activeren. De reiki energie geeft je lichaam en geest de ondersteuning om het zelfgenezend vermogen aan te zetten. De ontspannende en helende reiki energie zorgt ervoor dat je lichaam ontspant, dat je emoties kalmeren en je hoofd (druk) tot rust komt.

Reiki is geen geneeswijze, maar een methode om balans in je lichaam te creëren en je lichaam te helen. Door middel van verschillende handposities ontvangt steeds een bepaald deel van het lichaam de reiki energie. Je kunt tijdens de reiki behandeling warmte ervaren die zorgen voor innerlijke rust en stukje ontspanning. De energie stroomt, heel natuurlijk, altijd naar die plaatsen die warmte en extra energie nodig hebben.

De universele Reiki energie is helende energie!

Rust en ontspanning met Reiki

Door de innerlijke rust en ontspanning kun je nieuwe inzichten en inspiratie krijgen die invloed kunnen hebben op je dagelijkse leven. Bijvoorbeeld dat de behandeling met reiki je inzicht geeft waar je onrust vandaan komt of hoe je je beter kunt ontspannen, etc. Reiki geeft je wat je op dat moment nodig hebt; niet meer, niet minder. Uitgebalanceerd.

Iedereen kan een reiki behandeling ondergaan en zo kennis maken met de voordelen. Dus ook zonder klachten is een reiki behandeling erg prettig, ontspannend en geeft je een fysieke en mentale oppepper.

Reiki ontspant en geeft rust

Tijdens de behandeling kun je bepaalde gevoelens/emoties ervaren waar je graag over wilt praten. Dat is natuurlijk na de behandeling altijd mogelijk. Soms is het belangrijk om op dát moment je gevoelens te uiten, dat is natuurlijk ook prima.

Daadwerkelijk effect van de reiki behandeling bereik je door aan de slag te gaan met je ervaringen van tijdens de behandelingen. In de natuur gaan wandelen, meditatie, ontspanningsoefeningen, etc.

Een reiki behandeling duurt ca. een uur.

Reiki kan onder andere goed helpen bij:

Stress gerelateerde klachten
Chronische klachten en spanningen
Onrust
Nervositeit
Hoofdpijn
Burnout
Spirituele zoektocht, ondersteuning

Drink veel water na de Reiki behandeling.

Reiki Behandeling

€50,-
Contact opnemen voor een behandeling

*verplicht