Contact opnemen

reiki behandeling

Een reiki behandeling geeft je wat je op dat moment nodig hebt om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te activeren. De reiki energie geeft je lichaam en geest de ondersteuning om het zelfgenezend vermogen aan te zetten. De ontspannende en helende reiki energie zorgt ervoor dat je lichaam ontspant, dat je emoties kalmeren en je hoofd (druk) tot rust komt.

Reiki is geen geneeswijze, maar een methode om balans in je lichaam te creëren en je lichaam te helen. Door middel van verschillende handposities ontvangt steeds een bepaald deel van het lichaam de reiki energie. Je kunt tijdens de reiki behandeling warmte ervaren die zorgen voor innerlijke rust en stukje ontspanning. De energie stroomt, heel natuurlijk, altijd naar die plaatsen die warmte en extra energie nodig hebben.

De universele Reiki energie is helende energie!

reiki  behandeling

Rust en ontspanning met Reiki

Door de innerlijke rust en ontspanning kun je nieuwe inzichten en inspiratie krijgen die invloed kunnen hebben op je dagelijkse leven. Bijvoorbeeld dat de behandeling met reiki je inzicht geeft waar je onrust vandaan komt of hoe je je beter kunt ontspannen, etc. Reiki geeft je wat je op dat moment nodig hebt; niet meer, niet minder. Uitgebalanceerd.

Iedereen kan een reiki behandeling ondergaan en zo kennis maken met de voordelen. Dus ook zonder klachten is een reiki behandeling erg prettig, ontspannend en geeft je een fysieke en mentale oppepper.

Reiki afstandsbehandeling

Een Reiki afstandsbehandeling kan net krachtig zijn als een gewone reiki behandeling. Bij een afstandsbehandeling spreken we een datum en tijd af waarop ik je, op afstand, een reiki behandeling geeft. Zo kun je gewoon thuis de energie en rust in je lichaam weer voelen stromen. Je kunt dan in je eigen omgeving een rustige plek opzoeken. En mocht je je eventueel niet fit genoeg voelen om langs te komen voor een Reiki behandeling, dan kan je toch een behandeling ontvangen op afstand.

REIKI | UNIVERSELE LEVENSENERGIE VOOR IEDEREEN
LEER BEWUST ONTSPANNEN
MEER ZELFVERTROUWEN