Reiki 2

Okuden

De tweede graad in reiki geeft je een nog sterkere binding met het universele. Als je meer verdieping en meer inzicht in jezelf zoekt dan is de reiki 2 een mooie aanvulling op de eerste graad.

De tweede graad reiki geeft je toegang tot een diepere reiki energie, je kunt krachtiger werken. Het contact met de reiki energie wordt krachtiger. Het geeft meer inzicht in je eigen ik. Na de cursus reiki 2 kun je mensen op afstand behandelen, zodat de persoon die je behandelt niet meer fysiek dicht bij je hoeft te zijn.

Wordt krachtiger in je doen en laten met hulp van de universele Reiki energie!

Nog krachtiger behandelen

Door de sterke werking van de 2e graad Reiki op zowel mentaal als spiritueel vlak kun je nog beter aan jezelf werken. Je kunt beter functioneren in je dagelijkse leven. Je zult merken dat de Reiki 2 cursus een verdieping en voortzetting van je zelfgekozen reiki pad is.

De extra oefeningen die je in Reiki 2 leert, geven je handvaten om krachtiger om te gaan met situaties. Zowel positieve als negatieve emoties beter hanteren.

De universele Reiki energie helpt je op je spirituele pad

Reiki energie is altijd en overal bereikbaar voor jou!

Tijdens de lessen in de Reiki Cursus 2 leer je op afstand te behandelen en ook om Reiki naar situaties te sturen. Zo kun je ervaringen, trauma’s uit het verleden behandelen en deze beter verwerken.

Je krijgt meer inzicht in gedachten en zorgen over de toekomst. Als je ergens moeite mee hebt of je weet dat je een moeilijk gesprek tegemoet gaan, kun je je afstemmen op de reiki energie. Door die afstemming zorg je goed voor jezelf, je creëert de rust die nodig is om een bepaalde situatie het hoofd te bieden.

Na de cursus Reiki 2 kun je de derde graad reiki gaan volgen, Reiki Master worden.

De cursus wordt of online of in kleine groepjes van maximaal 6 personen gegeven. Vraag je zus, partner, vriend of vriendin mee. Ga na de Reiki cursus veel oefenen met de Reiki symbolen door het geven van reiki aan jezelf en aan anderen.

Wat leer je allemaal in een Reiki cursus 2?
Leer Reiki in kleine groepjes
e-book met duidelijke beschrijvingen en foto’s
Persoonlijke aandacht
Extra oefeningen – Reiki symbolen
Inclusief lichte lunch
Reiki 2 cursus – 1 dag voor €195,-
Reiki 2 cursus – online €90,-