Reiki 1

Shoden

Reiki 1 is de eerste graad. De eerste graad biedt een compleet pakket waarmee je jezelf en anderen leert behandelen. Je krijgt een traditionele reiki inwijding, die je leert om je opnieuw met de universele levensenergie te verbinden.

Je leert om je daar weer op af te stemmen. In principe heb je de kennis al, alleen wordt deze nu weer opnieuw afgestemd in je. Daarnaast leer je de verschillende handposities voor de zelfbehandeling en de posities op het lichaam om anderen te behandelen.

Krijg inzicht in jezelf met hulp van de universele Reiki energie!

Behandelen met Reiki

Met reiki 1 op zak kun je dus reiki doorgeven aan een ander en voor jezelf opnemen. Je kunt reiki geven aan mensen, dieren en planten. Als je ergens moeite mee hebt of je weet dat je een moeilijk gesprek tegemoet gaan, kun je je afstemmen op de reiki energie.

Door die afstemming zorg je goed voor jezelf, je creëert de rust die nodig is om een bepaalde situatie het hoofd te bieden. Reiki geeft je handvaten om daarmee om te gaan. Je geeft jezelf een reiki behandeling. Reiki 1 geeft je al heel veel groei en verrijking in je leven.

De universele Reiki energie helpt je op je spirituele pad

Reiki energie is altijd en overal bereikbaar voor jou!

Je leert in een Reiki cursus 1 over wat Reiki is en de toepassingsmogelijkheden. Tijdens de cursus op locatie oefenen we veel op elkaar, zodat je zelf ook de helende Reiki energie kunt ervaren. In de Online Reiki Cursus krijg je veel oefeningen om deze krachtige energie te leren voelen.

Tijdens de reiki cursus focus je op de Reiki energie. In de cursus ontvang je alle relevante informatie die voor jou toegevoegde waarde heeft om met reiki te (leren) werken. Zo ontstaat er een heldere en duidelijke reiki cursus.

Na de Reiki cursus 1 kun je de tweede graad reiki volgen.

De cursus wordt of online of in kleine groepjes van maximaal 6 personen gegeven. Vraag je zus, partner, vriend of vriendin mee. Geef jezelf na de Reiki cursus veel zelfbehandelingen en geef reiki aan anderen.

Wat leer je allemaal in een Reiki cursus 1?
Leer Reiki in kleine groepjes
e-book met duidelijke beschrijvingen en foto’s
Persoonlijke aandacht
Extra oefeningen – haal meer energie uit Reiki
Inclusief lichte lunch
Reiki 1 cursus – 1 dag voor €150,-
Reiki 1 cursus – online €70,-