Reiki Cursus Online

online reiki cursus

Leer jezelf en een ander positieve reiki energie geven. In de online reiki cursus 1 leer je het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan het werk te zetten. In de reiki cursus 2 verdiep je jezelf in de achtergronden van reiki energie.

Reiki is universele energie en is overal en altijd aanwezig. Reiki online leren en de inwijding online ontvangen is net zo krachtig als “live” ontvangen.

Ook jij kunt Reiki leren

afstandsbehandeling reiki

Leren

Reiki kan voor veel rust in je hoofd zorgen. Je krijgt zaken beter op een rij en kan rustiger handelen in diverse situaties. Reiki is zeer geschikt om online thuis te leren. Je kunt in je eigen omgeving en in je eigen tempo de lessen volgen.

Je kunt de lessen altijd terugkijken en je blijft toegang houden tot de online modules.

Online

Iedereen leert op een andere manier. En in een eigen tempo. Door de reiki cursus online te volgen, kun je zelf zorgen dat je de focus houdt. Naast de webinars ontvang je een overzichtelijk e-book met duidelijke beschrijvingen en foto’s.

Door extra oefeningen en meditaties haal je nog meer uit je reiki cursus.

Eigen tempo

Je kunt de reiki cursus 1 en reiki cursus 2 achter elkaar volgen. Of in 2 losse onderdelen. Je ontvangt, net als bij de gewone reiki cursussen altijd persoonlijke begeleiding van een Reiki Master.

Ook als het leren van bepaalde oefeningen niet helemaal lukt, kun je altijd contact opnemen.

REIKI | UNIVERSELE LEVENSENERGIE VOOR IEDEREEN
MEER ZELFVERTROUWEN met reiki