Blog Reiki Berichten

Blog

sterven

sterven en reiki

Wanneer ben je negatief? Als je zegt het zal dalijk vast gaan regenen of wat is het druk op de weg of wat heb ik toch een druk sociaal leven, dat zijn al negatieve uitingen. Je hangt aan alles een label: zwaar, vermoeiend, te druk, te duur, te veel, te weinig.

handreiking

loslaten

Het loslaten van gevoelens en emoties gaat niet zomaar. En de vraag zou eigenlijk kunnen zijn of je überhaupt iets kunt loslaten. Want waar blijft het dan? In het luchtledige, ergens zweven? Diepe en indringende vragen waarbij je met reiki een rustpunt in kunt bouwen.

zelfcompassie

zelfcompassie

Wat geef je aan anderen? Liefde en compassie! En wat geef je aan jezelf? Ook liefde en zelfcompassie? Enkel liefde zorgt voor groei in alles. Liefde voor jezelf, voor anderen, voor dieren, voor planten, voor alles. Vanuit liefde leven, geeft je zoveel.

gezondheid in voeding

gezondheid

Gezondheid krijgt veel aandacht tijdens de huidige coronacrisis. En terecht. Gezondheid is de basis van je leven. Het biedt altijd weer nieuwe inzichten. Gezondheid is een balans tussen goede voeding, lekker in je vel zitten, weinig stress ervaren en lekker bewegen.