reiki cursus

reiki leren


Reiki leren

Het leuke van reiki leren in de Reiki cursussen geven is dat er heel verschillende mensen komen om Reiki te leren. De een wil het graag leren om de partner te kunnen behandelen, de ander om de kinderen meer rust te geven en anderen willen gewoon zelf meer rust krijgen met de Reiki energie. Of gewoon gaan voor verdieping en zelfontwikkeling van het leven. Iets doen waaraan je nooit gedacht had, omdat je Reiki te zweverig vond. En dan nu de Reiki Cursus 2 gevolgd hebben, met heel veel plezier en aandacht.

Enthousiasme

En allemaal gaan ze aan het einde van de cursus dag naar huis met een voldaan gevoel. Gewoon omdat ze alle aspecten, die ze zochten gevonden hebben tijdens de Reiki dag. Samen hebben kunnen werken aan nieuwe aspecten van het leven. Nieuwe, diepere gronden ontdekken in energie. Gewoon energie, waaruit alles en iedereen bestaat. Of zoals Albert Einstein zei iedereen is een genie, iedereen is een wonder. Er is geen onderscheid.

Wat leer je tijdens een Reiki Cursus

Tijdens een Reiki 1 Cursus leer je de basisaspecten van Reiki. Wat is Reiki, waar komt het vandaan, hoe kan ik mezelf gaan behandelen met Reiki, hoe kan ik een ander behandelen met Reiki. En daarnaast veel praktische informatie over het behandelen van jezelf, wat er gebeurt, en nog veel meer.

In de Reiki 2 Cursus leer je onder andere de Reiki symbolen, je leert nog meer over Reiki en hoe je ermee kunt werken. Hoe geef je een behandeling aan anderen, hoe ga je zelf om met verhalen die cliënten vertellen en ook hoe je jezelf kunt verrijken met Reiki.

Je leert tijdens een Reiki Cursus zoveel nieuwe manieren om mensen te behandelen, om jezelf te behandelen. Teveel om hier op te noemen. Zelf ervaren is de beste manier. Reiki is gewoon een heel mooie manier om jezelf te ontwikkelen en het gewone dagelijkse leven daarin te betrekken op een niet-zweverige manier ?

Reiki Cursus 123 geeft jou de praktische en intuïtieve kennis mee om jezelf op een positief manier te ontwikkelen met het Reiki gevoel