Reiki Cursus

reiki cursus

Met reiki healing geef je positieve energie door. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Dat leer je tijdens een reiki cursus 1. Je behandeling wordt krachtiger bij de reiki cursus 2. Volg je Reiki cursus online of op onze yogaschool locatie.

Met Reiki help je jezelf verder

reiki hand posities leren tijdens reiki 1

Reiki

Reiki geeft je handvatten om daarmee om te gaan. Je geeft jezelf een reiki behandeling. Reiki 1 geeft je al heel veel groei en verrijking in je leven.

Hulp bieden aan diegenen die dat willen. Als je ergens moeite mee hebt of je weet dat je er een moeilijk gesprek komt, kun je je afstemmen op de reiki energie.

Handvatten

Door die afstemming zorg je goed voor jezelf, je creëert de rust die nodig is om een bepaalde situatie het hoofd te bieden. In de reiki cursus ontvang je daar de handvatten voor.

Met reiki 1 geef je reiki door aan jezelf en aan anderen. Reiki is gewoon het werken aan jezelf en werken met anderen.Reiki kun je geven aan mensen, dieren en planten.

Energie

De tweede graad reiki geeft je toegang tot een diepere reiki energie, je kunt krachtiger werken. Het geeft meer inzicht in je eigen ik. En je kunt op afstand behandelingen geven.

Je werkt aan jezelf op spiritueel en mentaal vlak met de 2e graad van reiki. Je functioneert beter in je dagelijkse leven door verdieping van jouw reiki pad.

reiki handposities

Reiki Graden

Reiki 1 is de eerste graad. De eerste graad biedt een compleet pakket waarmee je jezelf en anderen leert behandelen. Je krijgt een traditionele reiki inwijding, die je leert om je opnieuw met de universele reiki energie te verbinden. Je leert om je daar weer op af te stemmen.

In principe heb je de kennis al, alleen wordt deze bij Reiki 1 weer opnieuw afgestemd in je. Daarnaast leer je de verschillende handposities voor de zelfbehandeling en de posities op het lichaam om anderen te behandelen.

Reiki 2 is de tweede graad reiki en laat je krachtiger werken met de reiki energie. Je krijgt meer inzicht in je eigen ik. Na de cursus reiki 2 kun je mensen op afstand behandelen, zodat de persoon die je behandelt niet meer fysiek dicht bij je hoeft te zijn.

Door de sterke werking van de 2e graad reiki op zowel mentaal als spiritueel vlak kun je nog beter aan jezelf werken. Je kunt beter functioneren in je dagelijkse leven. Je zult merken dat de reiki 2 cursus een verdieping en voortzetting van je zelfgekozen reiki pad is.

De derde graad in reiki is de master graad. Het pad van het reiki masterschap is een actief pad naar spirituele groei. Door actief aan jezelf te werken, leer je van jezelf te houden en de wereld om je heen. Je geeft vorm aan je persoonlijke missie en levenspad met reiki en haar spiritualiteit.

Reiki master zijn is een groot goed, een mooi geschenk aan jezelf. Als Reiki master kun je anderen leren om zelf hun eigen spirituele weg te gaan.

REIKI | UNIVERSELE LEVENSENERGIE VOOR IEDEREEN
een gevoel van vrede en ontspanning