reiki 2 cursus afstandsbehandeling

persoonlijke ontwikkeling


Persoonlijke ontwikkeling met Reiki

Eenmaal de eerste stappen gelopen op het Reiki pad zul je merken dat je gaat veranderen. Of jij merkt het niet maar je omgeving juist wel. De Reiki zelfbehandelingen zorgen ervoor dat je intensief aan jezelf werkt. En deze behandelingen zullen een behoorlijke uitwerking hebben op jouw manier van leven. Je krijgt onder andere meer zelfvertrouwen.

Innerlijke verandering

Bezig zijn met Reiki geeft een innerlijke verandering naar rustiger en milder worden. Niet zo snel oordelen van zaken die je hoort of van het (ver-) oordelen van anderen. Je wordt bewuster. Bewuster van je lichaam en bewuster van je geest. Je intuïtie versterkt zich door de behandelingen met Reiki. En ja, natuurlijk kun je jezelf ook enorm tegen gaan komen. Geef jezelf dan Reiki om door te zetten. Je ontvangt meer rust in het helen van jezelf.

Geestelijke groei

Door intensief aan jezelf te werken, geef je jezelf de kans om te groeien en meer bewustwording te creëren. Je kunt milder in je oordeel zijn, je leert beter luisteren naar anderen. Ook weten wat ze zeggen en wat ze bedoelen. Je ziet het leven en alles eromheen veel positiever en duidelijker. Er komt meer balans in je leven. Door de evenwichtigheid krijg je meer geduld en kun je jezelf beter beheersen, zonder enige moeite.

Lichamelijke bewustwording

Door het geven van zelfbehandelingen Reiki kunnen lichamelijke klachten verdwijnen. De Reiki energie zet het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan het werk. Heb je weinig energie en geef je jezelf elke dag reiki dan zul je merken dat je energielevel omhoog gaat. Dus naast dat je beter in je vel komt te zitten, zul je ook meer energie krijgen.

Reiki Cursus 123 geeft jou de praktische en intuïtieve kennis mee om jezelf te ontwikkelen met het Reiki gevoel