Reiki Cursus

docent reiki master

De eerste graad in reiki heb ik in 2009 behaald, dat smaakte al meteen naar meer. De inwijding van reiki 1 voelde voor mij als thuiskomen. Zo’n mooie en zuivere energie om te voelen. Op dat moment was mijn besluit genomen om verder te gaan met reiki; zelfs zover te gaan tot Reiki master. Na een aantal reiki behandelingen gegeven te hebben, ben ik verder gegaan in mijn reiki traject. Zodat ik in 2010 mijn reiki 2 inwijding heb gekregen.

Met Reiki stappen zetten op het spirituele pad.

De eerste graad in reiki heb ik in 2009 behaald, dat smaakte al meteen naar meer. De inwijding van reiki 1 voelde voor mij als thuiskomen. Zo’n mooie en zuivere energie om te voelen. Op dat moment was mijn besluit genomen om verder te gaan met reiki; zelfs zover te gaan tot Reiki master.

docent reiki master

Carmen van Meel – Docent Reiki

De opleiding tot Reiki Master heeft mij veel geleerd. Over reiki, mezelf en de wereld . Fijne lessen die ik graag door wil geven aan anderen als docent reiki master. Net zoals mijn praktijkervaring die veel leerstof biedt.

Begin 2014 heb ik de inwijding tot reiki master gehad om docent reiki master te worden. Ik ben in 2008 begonnen aan de opleiding tot shiatsu therapeut. Deze heb ik in 2011 afgerond (Shiva & Ganesh shiatsu therapie). Reiki en shiatsu zijn in mijn optiek een prima combinatie. Beide werkwijzen zijn energetisch en werken op een diep niveau ondanks dat ze ook compleet verschillend zijn in aanpak. Shiatsu is dynamisch en reiki is heel stil. En de oorsprong van beide methodes ligt in Japan.

Mijn Reiki master stamboom:

Mikao Usui
Chujiro Hajashi
Hawayo Takata
Phyllis Lei Furumoto
Inger Droog
Elsa van der Heijden-Sutmeijer
Bas Akkerman
Carmen van Meel

REIKI | UNIVERSELE LEVENSENERGIE VOOR IEDEREEN
EEN GEVOEL VAN VREDE EN ONTSPANNING